Lucos skincare

Lucos Skincare

Exclusiva biedt met Lucos Skincare biedt een complete range professionele huidzorgproducten. Tientallen jaren ervaring in de materie, Europese fabricage en een passie voor kwaliteit vormen de basis voor deze reeks kwaliteitsproducten. Het resultaat is een doordacht concept voor een gezonde huid en hygiënische faciliteit met in achtneming van het milieu en een scherpe cost-in-use

Bekijk lucoskincare.com voor meer informatie, of bestel direct een van deze producten in de SHOP.

HUIDZORG VOOR DE PROFESSIONAL

In vele werksituaties krijgt de menselijke huid (en vooral de handen) het soms hard te verduren. Zware huidbelasting door agressieve producten en het frequente wassen van de handen zorgt ervoor dat de huid vaak beschadigd geraakt en haar beschermende functie niet meer naar behoren uit kan voeren. Heel vaak zijn ruwe, schrale en droge handen een voorteken van een huidprobleem. Als dan geen passende maatregelen worden genomen, kan dit het begin betekenen van een ernstige huidziekte.

Hierdoor behoren beroepsmatig verkregen huidinfecties nog steeds tot de groep van de meest voorkomende beroepsziekten, vooral in sterk geïndustrialiseerde landen. Doeltreffende huidzorg op het werk is dan ook een essentiële voorwaarde voor een lange, gezonde loopbaan.
Het vier-punten programma van Lucos Skincare helpt u daarbij door het voorzien in :

  • - Preventieve bescherming tegen schadelijke huidbelasting
    • - Performante maar tevens huidvriendelijke reiniging
    • - Efficiënte, huidherstellende verzorging
    • - Hygiënische, economische, op de producten afgestemde dispensersystemen

Nieuws categorie├źn

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang alle updates in uw mailbox.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

Aanmelden voor de nieuwsbrief