Alles voor schoonmaak, hygiëne en onderhoud

Kies een productgroep

Acties en aanbiedingen

Vileda SprayPro Ready-To-Go
Actie

Vileda SprayPro Ready-To-Go

SprayPro Inox Ready-2-Go Kit. Het meest compacte mopsysteem van Vileda Professional. Nu met gratis microspeed plus mop.

De RVS steel functioneert als vloeistoftank, de sprayhandle voor het doseren van reinigingsvloeistof. De SprayPro Inox is zeer geschikt voor de reiniging van kleine ruimtes, een snelle tussendoorreiniging of vlekverwijdering. 

De SprayPro Inox Express kit is een complete kit individueel verpakt in een doos en gebruiksklaar. 

Baseloop Express klittenband mop is een duurzame, wasbare microvezelmop met klittenband rug, geschikt voor alle waterbestendige

NU TIJDELIJK MET GRATIS Microspeed plus mop extra!


Dopomat Forte actieset

Dopomat Forte actieset

Dopomat bundel: Dopomat Forte is een alkalische schuimarme reiniger voor gebruik op alle water- en alkali bestendige oppervlakken zoals bijvoorbeeld industrie- en garagevloeren. Koop Dopomat Forte nu in een complete set: 2x10 liter Do pomat Forte, Kraandop, Safe Brush luiwagen 40 cm, Ergonomische Alu steel geel.

Kiehl Parketto Clean pocketset

Kiehl Parketto Clean pocketset

Actieset! Een doos Kiehl Parketto-Clean Concentraat inclusief 1 velcro microvezel vlakmop met scrubstrips, 1 microvezel tuft mop, houder en steel. Parketto Clean is een zeep en wasvrije parket- en laminaatreiniger met hoog reinigende werk ing en hoog vuildragend vermogen. Het ontziet zowel het materiaal als de huid, is licht geparfumeerd en voorzien van Europees Ecolabel. Kiehl Parketto Clean is geschikt voor alle houten oppervlakken, zoals verzegelde, in de was gezette, geïmpregneerde, geoliede, behandelde en onbehandelde houten vloeren, alsook voor kant-en klaar parket en laminaat vloeren. De moppen zijn voorzien van een diverse bevestigingsmogelijkheden (pocket, flap, ringen) en colorcode tags voor H

Autowas actie set

Autowas actie set

Shampoo-set. Alles voor de ideale wasbeurt. De Exclusiva autoshampoo met was is een neutrale shampoo die in 1 behandeling reinigt, beschermt en de auto glans geeft. Voorkomt roestaanslag en beschermt de lak. Koop deze shampoo nu in een vo ordelige set: 25 liter shampoo met was, Kraandop 25 liter, Emmer blauw, Inwasspons groot (grijs), Werkdoek Vileda PVA MAX,

W&M Sprayer Quick&Easy Grease

W&M Sprayer Quick&Easy Grease

Het nieuwe QUIC K & EASY systeem van green care PROFESSIONAL is een slim en draagbaar doseersysteem. Het schoonmaakmiddel en het water worden automatisch gemengd en gedoseerd bij het spuiten. Zo is het gemakkelijk om elk oppervlak snel en doeltreffend schoon te maken. Alle Q&E producten dragen het EU-Ecolabel en het gehele systeem is voorzien van Cradle to CradleTM certificaten. Bij deze doos van 6 flacons Quick&Easy Grease off ontvangt u de Q&E Foamhead gratis twv. ¤10 ,-. De eerste 50 klanten ontvangen ook een riem met pockets voor de flesjes en doeken gratis twv ¤30,-.

W&M Sprayer Quick&Easy Tanet

W&M Sprayer Quick&Easy Tanet

Het nieuwe QUIC K & EASY systeem van green care PROFESSIONAL is een slim en draagbaar doseersysteem. Het schoonmaakmiddel en het water worden automatisch gemengd en gedoseerd bij het spuiten. Zo is het gemakkelijk om elk oppervlak snel en doeltreffend schoon te maken. Alle Q&E producten dragen het EU-Ecolabel en het gehele systeem is voorzien van Cradle to CradleTM certificaten. Bij deze doos van 6 flacons Quick&Easy Tanet ontvangt u de Q&E Foamhead gratis twv. ¤10,-. D e eerste 50 klanten ontvangen ook een riem met pockets voor de flesjes en doeken gratis twv ¤30,-.

W&M Sprayer Quick&Easy Sanet

W&M Sprayer Quick&Easy Sanet

Het nieuwe QUIC K & EASY systeem van green care PROFESSIONAL is een slim en draagbaar doseersysteem. Het schoonmaakmiddel en het water worden automatisch gemengd en gedoseerd bij het spuiten. Zo is het gemakkelijk om elk oppervlak snel en doeltreffend schoon te maken. Alle Q&E producten dragen het EU-Ecolabel en het gehele systeem is voorzien van Cradle to CradleTM certificaten. Bij deze doos van 6 flacons Quick&Easy Sanet ontvangt u de Q&E Foamhead gratis twv. ¤10,-. D e eerste 50 klanten ontvangen ook een riem met pockets voor de flesjes en doeken gratis twv ¤30,-.

Vloermat poly 60x90cm an
Actie OP=OP

Vloermat poly 60x90cm an

Een velours schoonloopmat van 100% polypropyleen met een vinyl rug en rondom een rand. De mat is wasbaar op 30 graden. Totale hoogte: 8mm. Gewicht: ca. 700 gr/m2

Numatic PPR240 antr + HDR Fast
Actie

Numatic PPR240 antr + HDR Fast

De Numatic PPR 200A is een compacte en energiezuinige ketelstofzuiger met een 620 Watt motor. De stofzuiger heeft een inhoud van 9 liter en met een snoer van 12,5 meter een totaal bereik van ruim dertig meter. Nu geleverd met gratis hoged rukreiniger Mistral, 120 bar.

Stofzuiger Nilfisk VU500 15"
Actie OP=OP

Stofzuiger Nilfisk VU500 15"

De Nilfisk VU500 borstelzuiger levert uitstekende reinigingsresultaten en is bovendien erg gebruiksvriendelijk en ergonomisch, dankzij het rechtopstaande model. De borstelhoogte past zich automatisch aan afhankelijk van het vloeroppervlak (bijvoorbeeld tapijt of harde ondergrond), waardoor ieder vloeroppervlak schoon wordt achtergelaten.

Deze borstelstofzuiger Nilfisk VU500 is een eenvoudig te gebruiken en onderhouden. De automatische borstelinstelling zorgt voor constante reinigingsprestaties en maximale productiviteit bij het reinigen van verschillende oppervlakken.

- Snelkoppeling voor snoer
- Afneembare voedingskabel voor snel onderhoud
- Standaard H13 HEPA-filter
- Borstel verwijderen zonder gereedschap
- Niet strepende slijtvaste bumper
- Handige handgreep

Bluestar Compact+Kiehl Torvan

Bluestar Compact+Kiehl Torvan

Introductie deal! De Bluestar Compact is een revolutionaire schrobmachine, extreem wendbaar, flexibel en compact. Ontworpen om vloeren te reinigen in nauwe en krappe ruimten. De robuuste uitvoering en het gebruiksgemak van deze machine le veren gegarandeerd tevredenheid. Profiteer nu van deze introductieaanbieding. Bestel de Compact voordelig in cobinatie met 6 flacons Kiehl Torvan Concentrate. Dit is een extreem snelwerkende actieve reiniger. Ideaal voor zowel dagelijk s onderhoud als ook de intensieve reiniging.

Afvalzak MAX HDPE 80x110 bl
OP=OP

Afvalzak MAX HDPE 80x110 bl

Afvalzak MAX HDPE 80x110 Kleur: blauw. Dart drop: 136gr Past in een 140L bak. MAX staat voor een innovatieve formule van de afvalzak. Dat houdt in: Maximaal resultaat voor het milieu, met een optimale kwaliteit. Het milieu wordt maxi maal ontzien door: - Zo verstandig mogelijk omgaan met eindige grondstoffen. - De HDPE MAX is vervaardigd uit een innovatieve granulaatmix. De zak is sterker en grondstofverspilling wordt tegen gegaan. - Het materiaal van de zak is vol ledig recyclebaar, vaak in bijvoorbeeld straatmeubilair. - Indien verbrand, Milieu neutraal. Na zuivere verbranding een restproduct van slechts water en CO2.

Afvalzak MAX LDPE 70x110bl
OP=OP

Afvalzak MAX LDPE 70x110bl

Afvalzak MAX LDPE 70x110 Kleur: blauw. Past in een 120L bak. MAX staat voor een innovatieve formule van de afvalzak. Dat houdt in: Maximaal resultaat voor het milieu, met een optimale kwaliteit. Het milieu wordt maximaal ontzien door: - Zo verstandig mogelijk omgaan met eindige grondstoffen. - De LDPE MAX is vervaardigd uit een hoge kwaliteit gerecycled plastic. grondstofverspilling wordt zoveel mogelijk tegen gegaan. - Het materiaal van de zak is volledig recycleb aar, vaak in bijvoorbeeld straatmeubilair. - Indien verbrand, Milieu neutraal. Na zuivere verbranding een restproduct van slechts water en CO2.

Contact

Schurenbergweg 6 
1105 AR Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

    Aanmelden voor de nieuwsbrief