Alles voor schoonmaak, hygiëne en onderhoud

Kies een productgroep

Acties en aanbiedingen

Melamine pad voordeelset

Melamine pad voordeelset

Combi deal nieuwe pad! Nieuw in ons assortiment zijn deze Melamine Pads nu ook in doodlebuckformaat. Deze speciale pad is geschikt voor stenen en harde vloerenoppervlakken zonder laklaag. De actieset is gemaakt in combinatie met Kiehl To rvan Concentrate, een extreem snelwerkende en actieve reiniger, een melamine doodlebuck pad, houder en steel.

Kiehl Parketto Clean pocketset

Kiehl Parketto Clean pocketset

Actieset! Een doos Kiehl Parketto-Clean Concentraat inclusief 1 velcro microvezel vlakmop met scrubstrips, 1 microvezel tuft mop, houder en steel. Parketto Clean is een zeep en wasvrije parket- en laminaatreiniger met hoog reinigende werk ing en hoog vuildragend vermogen. Het ontziet zowel het materiaal als de huid, is licht geparfumeerd en voorzien van Europees Ecolabel. Kiehl Parketto Clean is geschikt voor alle houten oppervlakken, zoals verzegelde, in de was gezette, geïmpregneerde, geoliede, behandelde en onbehandelde houten vloeren, alsook voor kant-en klaar parket en laminaat vloeren. De moppen zijn voorzien van een diverse bevestigingsmogelijkheden (pocket, flap, ringen) en colorcode tags voor H

W&M Sprayer Quick&Easy Grease

W&M Sprayer Quick&Easy Grease

Het nieuwe QUIC K & EASY systeem van green care PROFESSIONAL is een slim en draagbaar doseersysteem. Het schoonmaakmiddel en het water worden automatisch gemengd en gedoseerd bij het spuiten. Zo is het gemakkelijk om elk oppervlak snel en doeltreffend schoon te maken. Alle Q&E producten dragen het EU-Ecolabel en het gehele systeem is voorzien van Cradle to CradleTM certificaten. Bij deze doos van 6 flacons Quick&Easy Grease off ontvangt u de Q&E Foamhead gratis twv. ¤10 ,-. De eerste 50 klanten ontvangen ook een riem met pockets voor de flesjes en doeken gratis twv ¤30,-.

W&M Sprayer Quick&Easy Tanet

W&M Sprayer Quick&Easy Tanet

Het nieuwe QUIC K & EASY systeem van green care PROFESSIONAL is een slim en draagbaar doseersysteem. Het schoonmaakmiddel en het water worden automatisch gemengd en gedoseerd bij het spuiten. Zo is het gemakkelijk om elk oppervlak snel en doeltreffend schoon te maken. Alle Q&E producten dragen het EU-Ecolabel en het gehele systeem is voorzien van Cradle to CradleTM certificaten. Bij deze doos van 6 flacons Quick&Easy Tanet ontvangt u de Q&E Foamhead gratis twv. ¤10,-. D e eerste 50 klanten ontvangen ook een riem met pockets voor de flesjes en doeken gratis twv ¤30,-.

W&M Sprayer Quick&Easy Sanet

W&M Sprayer Quick&Easy Sanet

Het nieuwe QUIC K & EASY systeem van green care PROFESSIONAL is een slim en draagbaar doseersysteem. Het schoonmaakmiddel en het water worden automatisch gemengd en gedoseerd bij het spuiten. Zo is het gemakkelijk om elk oppervlak snel en doeltreffend schoon te maken. Alle Q&E producten dragen het EU-Ecolabel en het gehele systeem is voorzien van Cradle to CradleTM certificaten. Bij deze doos van 6 flacons Quick&Easy Sanet ontvangt u de Q&E Foamhead gratis twv. ¤10,-. D e eerste 50 klanten ontvangen ook een riem met pockets voor de flesjes en doeken gratis twv ¤30,-.

Vloermat poly 60x90cm an
Actie OP=OP

Vloermat poly 60x90cm an

Een velours schoonloopmat van 100% polypropyleen met een vinyl rug en rondom een rand. De mat is wasbaar op 30 graden. Totale hoogte: 8mm. Gewicht: ca. 700 gr/m2

Bluestar Compact+Kiehl Torvan

Bluestar Compact+Kiehl Torvan

Introductie deal! De Bluestar Compact is een revolutionaire schrobmachine, extreem wendbaar, flexibel en compact. Ontworpen om vloeren te reinigen in nauwe en krappe ruimten. De robuuste uitvoering en het gebruiksgemak van deze machine le veren gegarandeerd tevredenheid. Profiteer nu van deze introductieaanbieding. Bestel de Compact voordelig in cobinatie met 6 flacons Kiehl Torvan Concentrate. Dit is een extreem snelwerkende actieve reiniger. Ideaal voor zowel dagelijk s onderhoud als ook de intensieve reiniging.

Afvalzak MAX HDPE 80x110 bl
OP=OP

Afvalzak MAX HDPE 80x110 bl

Afvalzak MAX HDPE 80x110 Kleur: blauw. Dart drop: 136gr Past in een 140L bak. MAX staat voor een innovatieve formule van de afvalzak. Dat houdt in: Maximaal resultaat voor het milieu, met een optimale kwaliteit. Het milieu wordt maxi maal ontzien door: - Zo verstandig mogelijk omgaan met eindige grondstoffen. - De HDPE MAX is vervaardigd uit een innovatieve granulaatmix. De zak is sterker en grondstofverspilling wordt tegen gegaan. - Het materiaal van de zak is vol ledig recyclebaar, vaak in bijvoorbeeld straatmeubilair. - Indien verbrand, Milieu neutraal. Na zuivere verbranding een restproduct van slechts water en CO2.

Afvalzak MAX LDPE 70x110bl
OP=OP

Afvalzak MAX LDPE 70x110bl

Afvalzak MAX LDPE 70x110 Kleur: blauw. Past in een 120L bak. MAX staat voor een innovatieve formule van de afvalzak. Dat houdt in: Maximaal resultaat voor het milieu, met een optimale kwaliteit. Het milieu wordt maximaal ontzien door: - Zo verstandig mogelijk omgaan met eindige grondstoffen. - De LDPE MAX is vervaardigd uit een hoge kwaliteit gerecycled plastic. grondstofverspilling wordt zoveel mogelijk tegen gegaan. - Het materiaal van de zak is volledig recycleb aar, vaak in bijvoorbeeld straatmeubilair. - Indien verbrand, Milieu neutraal. Na zuivere verbranding een restproduct van slechts water en CO2.

Contact

Schurenbergweg 6 
1105 AR Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

    Aanmelden voor de nieuwsbrief