Werken bij Exclusiva

Exclusiva is een dynamisch bedrijf met veel verschillende werkplekken. Op het hoofdkantoor in Amsterdam werkt het personeel in diverse uiteenlopende functies. De volgende afdelingen zijn hier gevestigd: Sales en binnendienst, Marketing/communicatie, inkoop, administratie, technische dienst en logistiek. Dagelijks zijn voor Exclusiva de bezorgers onderweg om de schoonmaakproducten af te leveren en door heel Nederland zijn onze vertegenwoordigers actief.

Het tweede distributiecentrum in Zwolle geeft huisvesting aan eveneens verschillende afdelingen op administratief en logistiek gebied. Ook is de afdeling werkkleding en bedrijfskleding hoofdzakelijk gevestigd in Zwolle net zoals de productie coördinatie van de welkomstpakketten en servicesets. In totaliteit biedt Exclusiva werkgelegenheid aan ongeveer 70 werknemers. Omdat Exclusiva in beweging is, hebben we regelmatig een vacature of kun je navraag doen voor een eventuele open sollicitatie.

Exclusiva als werkgever

Exclusiva HQ Office
Exclusiva is een typisch no-nonsense bedrijf, met een informele sfeer. Met elkaar zorgen de werknemers voor een mooi bedrijf waar we houden van ons werk. Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn twee belangrijke waarden voor Exclusiva. Waarden die we met elkaar hoog houden. Betrokken op de mensen om ons heen en ons werk, betrouwbaar in wat we doen en zeggen. Op deze manier werken we aan een respectvolle omgeving in de omgang met elkaar, onze stakeholders en de maatschappij.

Certificaten

Wij zijn trots op ons bedrijf. Elke dag bouwen we aan een beter Exclusiva. Onze kwaliteit van de organisatie en ons beleid op milieu en gezond en veilig werken hebben we daarom ook geborgd met erkende ISO audits en certificaten. Certificerende instantie TÜV Nederland heeft Exclusiva gecertificeerd en het bedrijf bekroond met een ISO 9001:2015 én ISO 14001:2015 certificaat.

We nemen dit serieus, daarom hebben we ISO 14001 conform de SCCM richtlijnen ingericht. Met ISO 9001 tonen we aan dat onze organisatie voldoet aan alle kwaliteitseisen. ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt door Exclusiva ingezet om een milieubeleid en een beleid op gezond en veilig werken te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

Vacatures bij Exclusiva

Als Exclusiva vacatures heeft, kun je die hier onder vinden. Zou je graag bij ons willen werken of zoek je een (tijdelijke)bijbaan of stageplek, neem dan gerust contact met ons op. 

De functie

 • • Zoek jij een zelfstandige en servicegerichte baan?
 • • Haal jij er plezier uit om klanten blij te maken?
 • • Ben je in bezit van een rijbewijs-B?

Wegens uitbreiding zoekt Exclusiva een representatieve:

Allround Hygiëne Service medewerker (32-40 uur)

Welke klussen zijn er te doen?

Jouw rol bestaat uit het zorgen voor service en wisseling van onze hygiëne producten. Dit betekent het op route bij onze klanten wisselen van met name luchtverfrissers, hygiëneboxen en schoonloopmatten. Je zult afwisselend te vinden zijn in de wasserij (voorbereiding) en onderweg zijn (uitvoering) voor onze Hygiëne Service.

Als aanspreekpunt voor de klant ben je een cruciale schakel voor fijne en soepele samenwerking. Jouw enthousiasme en meedenken hoe we onszelf kunnen blijven verbeteren is van groot belang.

Waar ga je dit doen?

Exclusiva is een kerngezond familiebedrijf en allround leverancier van hygiëne benodigdheden in de zakelijke markt. Wij leveren schoonmaakmiddelen, materialen, machines en Hygiëne Service aan onze relaties. Al meer dan 50 jaar zijn wij gevestigd in regio Amsterdam. Met afnemers uit vele segmenten door het hele land. Meer over onze groeiende organisatie vind je op: www.exclusiva.nl.

Onze klanten kunnen zich richten op waar zij goed in zijn doordat Exclusiva naast kwalitatieve producten ook een compleet dienstenpakket levert. Het productaanbod is breed en diep, met uitstekende A-merken, services en alles wat er hoort bij goede (bedrijfs-)hygiëne, onderhoud en schoonmaken. Zowel de leveringen als de service en technisch onderhoudswerk worden door teams van Exclusiva zelf uitgevoerd.

Het team

In deze functie kom je te werken in de Service-vestiging in de Kwakel en met het serviceteam bij onze klanten in heel Nederland. Het serviceteam is een groeiend team van enthousiaste collega's. In totaal werken er 60 mensen bij Exclusiva, werkzaam in allerlei functies. Van logistiek tot de servicedienst, en van administratief tot verkoop.

Wat krijg je ervoor terug?

 • • Werken bij een modern bedrijf dat volop in beweging is.
 • • Een uitdagende functie in een prettige, collegiale en familiaire werkomgeving.
 • • Ruimte voor jouw eigen initiatieven en ontwikkeling binnen deze belangrijke rol.
 • • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben jij een aanpakker die wil gaan voor goede resultaten en een aanstelling voor onbepaalde tijd? We zien jouw gemotiveerde reactie op onze vacature graag tegemoet via: vacature@exclusiva.nl, of vraag voor meer informatie naar Sible Jasper op 088 435 6666.

Kijk voor meer informatie op hier op onze site.

De functie

We zijn altijd op zoek naar extra hulp in bijvoorbeeld de vakantieperiode. Wil je bijverdienen en in een leuke omgeving je handen uit de mouwen steken voor allerhande klussen? Neem dan contact met ons op.


Welke klussen zijn er te doen?

 • • Je kunt ingezet worden in het magazijn en helpt met het verzamelen van orders, het klaarzetten van verzendingen, of assisteert bij het verwerken van de retouren, of je wordt ingezet als koerier om de goederen te bezorgen bij onze klanten.
 • • of; Je kunt ingezet worden als assistent op de administratie afdeling.
 • • of; Je kunt ingezet worden als assistent op de technische dienst.
 • • Je bent klantgericht en representatief.
 • • Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend.


Wie zijn wij en wat bieden we je?

Exclusiva is een kerngezond familiebedrijf en allround leverancier van hygiëne benodigdheden in de zakelijke markt. Wij leveren schoonmaakmiddelen, materialen, machines en Hygiëne Service aan onze relaties. Al meer dan 50 jaar zijn wij gevestigd in Amsterdam en Zwolle. Met afnemers uit vele segmenten door het hele land. Meer over onze groeiende organisatie vind je op: www.exclusiva.nl

Ben jij een aanpakker die wil gaan voor goede resultaten en een flexibele bijbaan? We zien jouw gemotiveerde reactie op onze vacature graag tegemoet via: vacature@exclusiva.nl of vraag voor meer informatie naar Marc van der Moer op 088 435 6666
Wast u al met Winner?

Bereik het beste resultaat voor zowel laundry als vaatwas.

  

Winner is goed! Professionele wasmiddelen,
Winner is goed! Uitstekende service,
Winner is goed! Scherpe prijzen,
Winner is goed! Professionele doseersetup,
Winner is goed! Compleet programma,

Professionals in de gehele Benelux winnen dagelijks met deze producten en het Winner doseersysteem.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

Aanmelden voor de nieuwsbrief