Werken bij Exclusiva

Exclusiva is een dynamisch bedrijf met veel verschillende werkplekken. Op het hoofdkantoor in Amsterdam werkt het personeel in diverse uiteenlopende functies. De volgende afdelingen zijn hier gevestigd: Sales en binnendienst, Marketing/communicatie, inkoop, administratie, technische dienst en logistiek. Dagelijks zijn voor Exclusiva de bezorgers onderweg om de schoonmaakproducten af te leveren en door heel Nederland zijn onze vertegenwoordigers actief.

Het tweede distributiecentrum in Zwolle geeft huisvesting aan eveneens verschillende afdelingen op administratief en logistiek gebied. Ook is de afdeling werkkleding en bedrijfskleding hoofdzakelijk gevestigd in Zwolle net zoals de afdeling voor welkomstpakketten en servicesets. In totaliteit biedt Exclusiva werkgelegenheid aan ongeveer 70 werknemers. Omdat Exclusiva in beweging is, hebben we regelmatig een vacature of kun je navraag doen voor een eventuele open sollicitatie.

Exclusiva als werkgever

Exclusiva is een typisch no-nonsense bedrijf, met een informele sfeer. Met elkaar zorgen de werknemers voor een mooi bedrijf waar we houden van ons werk. Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn twee belangrijke waarden voor Exclusiva. Waarden die we met elkaar hoog houden. Betrokken op de mensen om ons heen en ons werk, betrouwbaar in wat we doen en zeggen. Op die manier werken we aan een omgeving waarin we met elkaar maatschappelijk verantwoord zijn.

Vacatures bij Exclusiva

Als Exclusiva vacatures heeft, kun je die hier onder vinden. Zou je graag bij ons willen werken of zoek je een (tijdelijke)bijbaan of stageplak, neem dan gerust contact met ons op. 

Wast u al met Winner?

Bereik het beste resultaat voor zowel laundry als vaatwas.

  

Winner is goed! Professionele wasmiddelen,
Winner is goed! Uitstekende service,
Winner is goed! Scherpe prijzen,
Winner is goed! Professionele doseersetup,
Winner is goed! Compleet programma,

Professionals in de gehele Benelux winnen dagelijks met deze producten en het Winner doseersysteem.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

    DHYS member

    Aanmelden voor de nieuwsbrief