Werken bij Exclusiva

Exclusiva is een dynamisch bedrijf met veel verschillende werkplekken. Op het hoofdkantoor in Amsterdam werkt het personeel in diverse uiteenlopende functies. De volgende afdelingen zijn hier gevestigd: Sales en binnendienst, Marketing/communicatie, inkoop, administratie, technische dienst en logistiek. Dagelijks zijn voor Exclusiva de bezorgers onderweg om de schoonmaakproducten af te leveren en door heel Nederland zijn onze vertegenwoordigers actief.

Het tweede distributiecentrum in Zwolle geeft huisvesting aan eveneens verschillende afdelingen op administratief en logistiek gebied. Ook is de afdeling werkkleding en bedrijfskleding hoofdzakelijk gevestigd in Zwolle net zoals de productie coördinatie van de welkomstpakketten en servicesets. In totaliteit biedt Exclusiva werkgelegenheid aan ongeveer 70 werknemers. Omdat Exclusiva in beweging is, hebben we regelmatig een vacature of kun je navraag doen voor een eventuele open sollicitatie.

Exclusiva als werkgever

Exclusiva HQ Office
Exclusiva is een typisch no-nonsense bedrijf, met een informele sfeer. Met elkaar zorgen de werknemers voor een mooi bedrijf waar we houden van ons werk. Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn twee belangrijke waarden voor Exclusiva. Waarden die we met elkaar hoog houden. Betrokken op de mensen om ons heen en ons werk, betrouwbaar in wat we doen en zeggen. Op deze manier werken we aan een respectvolle omgeving in de omgang met elkaar, onze stakeholders en de maatschappij.

Vacatures bij Exclusiva

Als Exclusiva vacatures heeft, kun je die hier onder vinden. Zou je graag bij ons willen werken of zoek je een (tijdelijke)bijbaan of stageplek, neem dan gerust contact met ons op. 

De functie

We zijn altijd op zoek naar extra hulp in bijvoorbeeld de vakantieperiode. Wil je bijverdienen en in een leuke omgeving je handen uit de mouwen steken voor allerhande klussen? Neem dan contact met ons op.


Welke klussen zijn er te doen?

 • • Je kunt ingezet worden in het magazijn en helpt met het verzamelen van orders, het klaarzetten van verzendingen, of assisteert bij het verwerken van de retouren, of je wordt ingezet als koerier om de goederen te bezorgen bij onze klanten.
 • • of; Je kunt ingezet worden als assistent op de administratie afdeling.
 • • of; Je kunt ingezet worden als assistent op de technische dienst.
 • • Je bent klantgericht en representatief.
 • • Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend.


Wie zijn wij en wat bieden we je?

Exclusiva is al bijna 50 jaar een toonaangevende aanbieder van hygiëne- en reinigingsproducten en concepten voor de professionele markt. Dit doen we met een enthousiast team en een breed aanbod van zowel A-merken als eigen merken. We werken vanuit twee vestigingen in Amsterdam en Zwolle, van waaruit we heel Nederland en de EU bedienen.

We bieden je een uitdagende plek in een prettige, collegiale en familiaire werkomgeving binnen een gezonde en groeiende organisatie.    Voor vragen over deze functie bel je met 088-435 6666. Contactpersoon: dhr. M. van der Moer.

  Stuur je sollicitatie in de vorm van een motivatie met CV aan vacature@exclusiva.nl.
  Wast u al met Winner?

  Bereik het beste resultaat voor zowel laundry als vaatwas.

    

  Winner is goed! Professionele wasmiddelen,
  Winner is goed! Uitstekende service,
  Winner is goed! Scherpe prijzen,
  Winner is goed! Professionele doseersetup,
  Winner is goed! Compleet programma,

  Professionals in de gehele Benelux winnen dagelijks met deze producten en het Winner doseersysteem.

  Contact

  Dynamostraat 11
  1014 BN Amsterdam

  Bohemenstraat 1A 
  8028 SB Zwolle

   DHYS member

   Aanmelden voor de nieuwsbrief