Exclusiva neemt Astra Facility over

Astra Facility bv is overgenomen door Exclusiva Groep. Beide bedrijven hebben op 23 januari 2018  een overeenstemming bereikt en ondertekend. Deze overname past goed in de strategie van Exclusiva, landelijke leverancier van facilitaire producten en concepten. Exclusiva  verstevigd hiermee haar positie op de Nederlandse markt, en  zet de weg naar groei en specialisatie verder in.

De activiteiten van Astra facility worden vanaf heden door Exclusiva in de vestiging Zwolle uitgevoerd. Het personeel van Astra facility zal ook vanuit deze locatie opereren.

Astra Facility BV is een onderneming die als groothandel in facilitaire en hygiëne producten, actief in geheel Nederland maar vooral in de provincies Gelderland, Drenthe en Overijssel. Het bedrijf heeft 25 jaar kennis en expertise in de facilitaire markt op het gebied van schoonmaak, veiligheid, advies en opleiding van personeel.

Overname bundelt krachten en biedt groei kansen

Simon van Dijk DGA Exclusiva groep: “De overname van Astra Facility bv past volledig bij de groeistrategie van Exclusiva in Nederland. De insteek van vakkennis en specialisme, vormt een goede match op inhoud. Met deze overname zijn we nog beter instaat de klant in de volle breedte van het vakgebied te kunnen bedienen”

Exclusiva neemt Astra Facility over

Nieuws categorie├źn

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang alle updates in uw mailbox.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

    DHYS member

    Aanmelden voor de nieuwsbrief