Ontmoet Exclusiva op de AutoProf 2018

U bent werkzaam in de autobranche en maakt graag vuile handen aan het verwisselen van een versnellingsbak. Uw gereedschap is tip top, en altijd op de juiste plek aanwezig. Maar vuile handen, vieze stoelbekleding of een werkplaats vol olievlekken kunnen uw succes in de weg staan. 

Een schone werkplek en efficiënte werkprocessen zijn niet alleen belangrijk voor uw presentatie, maar essentieel voor een perfect resultaat. De succesvolle werkplaats is netjes, schoon en hygiënisch. Dat resultaat ziet u niet alleen terug in snel en prettig werken, het is ook beter voor de gezondheid van uw collega's en medewerkers. Daarom is Exclusiva op 16, 17 en 18 oktober aanwezig op de AutoProf 2018.

Voor professionals is de inzet van de juiste middelen van groot belang voor het continu leveren van kwaliteit. Wij vertellen u graag hoe met de juiste middelen een tevreden klant, en onderaan de streep, een geweldig resultaat behaald. 

Bezoek onze stand voor live demonstraties van verschillende schoonmaakmachines, koplamp restauratie en de beste oplossing voor onderhoud aan uw kostbaarste gereedschap... Uw handen.

Onze vakexperts geven u gratis en vrijblijvend advies over de uitdagingen in uw vakgebied en de producten die daar bij passen. 

Graag begroeten wij u persoonlijk. 

AutoProf 2018 // 16, 17 en 18 oktober
Evenementenhal Hardenberg // Hal 3 // Stand 317
De openingstijden van deze beurs zijn 15:00 - 22:00 uur.

Bestel uw kaarten

Nieuws categorie├źn

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang alle updates in uw mailbox.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

Aanmelden voor de nieuwsbrief