Wij zijn verhuisd!

Exclusiva naar hypermodern pand

Om onze bestaande en nieuwe relaties nog beter van dienst te kunnen zijn is onze hoofdvestiging in Amsterdam verhuisd naar een groter en hypermodern nieuw bedrijfspand. Ons nieuwe adres is Dynamostraat 11, 1014 BN in Amsterdam. De afhaalbalie is daar reeds geopend.

Het splinternieuwe bedrijfspand ligt direct naast de A5/A10 waardoor het zeer goed bereikbaar is. Het nieuwe pand biedt onderdak aan een innovatiecentrum waarbij de nieuwste machines en technieken een podium krijgen om hun toegevoegde waarde te demonstreren. Exclusiva creëert hiermee een basis waar deze producten zeer goed vertegenwoordigd zullen zijn. In de nieuwe trainingsfaciliteit van 100 m² zal Exclusiva cursussen en trainingen geven aan haar klanten op het gebied van reinigen. Hier worden de meest moderne technieken en materialen toegepast.

Dit zijn enkele van de vele pluspunten van ons nieuwe bedrijfspand. Hiermee zijn de Exclusiva vestigingen in Nederland volledig energieneutraal in gebruik en een gevolg van de groene visie die onze organisatie hanteert. “Groen Denken, Blauw Doen” is ons motto. 

Er is veel aandacht besteedt aan nieuwe logistieke technieken om de dienstverlening naar de klanten nog verder te optimaliseren. Snelheid, betrouwbaarheid en het gemak om zaken met ons te doen spelen bij Exclusiva een grote rol.
Wij ontvangen onze bestaande en nieuwe relaties graag in onze nieuwe vestiging!

Exclusiva is klaar voor de toekomst, jullie ook?

Nieuws categorie├źn

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang alle updates in uw mailbox.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

    DHYS member

    Aanmelden voor de nieuwsbrief