Exclusiva vernieuwt transportvloot!

Stiller, schoner, groter

Misschien heeft u ze al zien rijden. We hebben na de zomer een frisse start gemaakt met een stillere, schonere en grotere transportvloot! De nieuwe bestelwagens zijn verlengde en verhoogde uitvoeringen, hiermee zijn we in staat om uw bestellingen sneller te laden en meer te vervoeren. Al het materieel is nu ook aan te sluiten op de daarvoor bestemde laaddoks van het nieuwe bedrijfspand.

De nieuwe Sprinter bestelwagens en de vrachtwagens van DAF en Mercedes Actros leveren vanaf deze week al uw schoonmaakproducten bij u af, eventueel tot in uw werkkast!

Duurzaam rijden

Het wagenpark voldoet hiermee weer aan de laatste normen. De verlengde Sprinter bestelwagens hebben een hoogst efficiënte verbrandingsmotor. Dit gaat gepaard met een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Kortom, volledig in lijn met het duurzame, groene beleid dat Exclusiva hanteert. De vrachtwagens van Daf en Mercedes Actros zijn een stuk stiller op de weg en verminderen ook onze uitstoot.

Onze transportmedewerkers zijn zeer enthousiast. De bestuurdersstoelen voldoen aan alle comforteisen en de cockpit is zo ontworpen dat deze uitstekend zicht biedt met bijvoorbeeld camera’s. Zo werken we niet alleen stil, snel en schoon maar ook veilig!

Neem eens contact met ons op om de andere voordelen te ervaren van een partnership met ons!

Nieuws categorie├źn

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang alle updates in uw mailbox.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

Aanmelden voor de nieuwsbrief