Exclusiva doet donatie aan het Vlaardingse Voedselbos

Exclusiva doet donatie aan het Vlaardingse Voedselbos

Exclusiva en Stroomopwaarts werken al een jaar met veel plezier samen. Als Hygiënepartner zorgt Exclusiva ervoor dat de hoogste kwaliteit schoonmaakproducten worden gebruikt om de locatie(s) van Stroomopwaarts schoon te houden. Stroomopwaarts doet goed werk voor mensen die het op de arbeidsmarkt niet (zelfstandig) redden. Met behulp van de eigen kracht van mensen biedt Stroomopwaarts begeleiding, training, opleiding en als dat nodig is een tijdelijk inkomen. Daardoor kunnen zoveel mogelijk mensen alsnog meedoen in de maatschappij. Exclusiva heeft namens Stroomopwaarts een gulle donatie gedaan aan het Vlaardingse Voedselbos, als belangrijk onderdeel van de samenwerking. De hoogte van de donatie was maar liefst €2.795,-.

Als onderdeel van de samenwerking met Stroomopwaarts, helpt Exclusiva graag de omgeving van de klant schoner, beter, en ruimhartiger achter te laten dan deze gevonden wordt. Daarom investeert zij graag in regionale goede doelen, die de leefomgeving vooruit helpen. Één van deze partijen is het Vlaardingse Voedselbos, wat op steenworp afstand van het hoofdkantoor van Stroomopwaarts staat.

Dick van Dijk, directeur bij Exclusiva: ‘Investeren in een duurzame omgeving is een onmisbaar onderdeel van onze dienstverlening. We hopen lokaal én zichtbaar impact te maken, op de plekken waar dit het hardste nodig is. Bijdragen aan een leefbare, groene toekomst is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en ik hoop nog vele cheques uit te mogen reiken met Stroomopwaarts.’

De donatie voor het Voedselbos wordt onder andere gebruikt om verschillende paddenstoelen toe te voegen aan het ecosysteem van het Voedselbos. Als natuurlijke schimmels zijn ze een belangrijke motor voor het natuurlijk evenwicht. De paddenstoelen die hopelijk binnenkort in het Voedselbos kunnen worden geïntroduceerd zijn:

Exclusiva bedankt Stroomopwaarts voor de samenwerking en wenst het Voedselbos Vlaardingen veel succes met de paddenstoelenteelt!


Over Exclusiva
Exclusiva is totaalleverancier van schoonmaakproducten en is hiermee meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam West en het tweede distributiecentrum in Zwolle bezorgen wij de producten van de Waddeneilanden tot en met Zuid-Limburg en België. Als onderdeel van het netwerk van de DHYS-group is Exclusiva actief in heel Europa.

Elke dag bouwen we aan een beter Exclusiva. Onze kwaliteit van de organisatie en ons beleid op milieu en gezond en veilig werken hebben we daarom ook geborgd met erkende ISO audits en certificaten. Certificerende instantie TÜV Nederland heeft Exclusiva gecertificeerd en het bedrijf bekroond met een ISO 9001:2015 én ISO 14001:2015 certificaat.

Meer informatie:
https://www.exclusiva.nl/

Over Stroomopwaarts
Stroomopwaarts is er voor de inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam op hun weg naar werk. Stroomopwaarts gaat bij mensen op zoek naar hun eigen kracht en bieden begeleiding, training, opleiding en als dat nodig is een tijdelijk inkomen. Ook voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit doen zij vanuit het Werkplein, het Werkleerbedrijf, samen met maatschappelijke partners en met lokale ondernemers. Verder voert Stroomopwaarts voor de verschillende gemeenten regelingen uit, zoals de participatiewet, Schuldhulpverlening en meer. Stroomopwaarts helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden ondersteuning en begeleiding op maat bij inburgering.

Meer informatie:
https://www.stroomopwaarts.nl/

Over het Vlaardingse Voedselbos
Met duurzame uitgangspunten realiseren  aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Het Voedselbos Vlaardingen is ontworpen om op een natuurlijke manier voedsel te produceren. Bedacht door de mens, maar georganiseerd zoals in een natuurlijk bos. Het biedt ruimte aan vrijwilligerswerk en natuur- en milieu educatie. Ook is het voedselbos een aantrekkelijke plek voor veel verschillende soorten planen en dieren, en voor de mens!

Het voedselbos is een plek om te leren: Hoe een voedselbos werkt in de praktijk. Hoe het voedselbos groeit in Vlaardingse bodem en hoe je het beheert. Stichting Voedselbos Vlaardingen wil hiermee bijdragen aan de maatschappelijke rol van groen en natuurbeheer.

Meer informatie:
https://www.voedselbosvlaardingen.nl/

Nieuws categorie├źn

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang alle updates in uw mailbox.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

Aanmelden voor de nieuwsbrief