NIEUW de Numatic Quick steelstofzuiger

EXCLUSIVA PRESENTEERT – De steelstofzuiger Quick van Numatic


Met deze krachtige en draadloze stofzuiger kan wel tot 120 minuten worden gewerkt! Wat deze krachtige steelstofzuiger zo speciaal maakt is niet alleen een stof-vrij resultaat, maar ook in gebruik een stof-vrij legen van de grote opvangcapaciteit van 1L.
Bekijk de video presentatie waarin in één oogopslag duidelijk wordt dat u niet verder hoeft te zoeken;Schoon & Hygiënisch Legen

Numatic Quick biedt stofvrij legen met slechts één klik door een innovatief, zeer efficiënt podsysteem.

Zeer grote capaciteit van een Liter. Comprimeert stof voor meer reinigen en minder legen dan andere steelstofzuigers.

Als nieuw, out-of-box prestaties met elke nieuwe pod - zonder het reinigen van filters.

  
Tot wel 120 minuten werktijd!

Tot wel 60 minuten krachtige draadloze reiniging per batterij. Inclusief 2 uitwisselbare batterijen.

Langdurig in gebruik met gespecialiseerde handgreep voor ultiem gebruikscomfort bij langdurig gebruik.Waarom Pods?

Hygiënisch, hands-free legen.

Geen rondvliegend stof met Dust Lock Seal.

Meer reinigingscapaciteit, minder legen.

Blijft er schoon, smetvrij en zo goed als nieuw uitzien.

Klimaat-positief, gemaakt van gerecycled materiaal. (60%!)

BEKIJK DE VOLLEDIGE MACHINE PAGINA

De schoonmaakmachines van Exclusiva

In de webwinkel van Exclusiva vindt u het breedste assortiment schoonmaakmachines van Nederland. Deze machines zijn van ons eigen merk Blue Star, maar ook andere A-merk leveranciers, zoals Numatic of Hefter. Op deze pagina vindt u alle soorten reinigingsmachines voor op de professionele werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan stofzuigers, waterstofzuigers, hogedrukreinigers, poetsmachines, veegmachines, stoom- en tapijtreinigers of luchtbehandelingsmachines. Alle machines zijn bedoeld voor de professionele schoonmaak. Dit betekent dat ze bijvoorbeeld tegen een stootje kunnen. Intensief (dagelijks) gebruik? Geen probleem.

Ook onderdelen en accessoires behoren tot het assortiment, om uw machine perfect te kunnen onderhouden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe pads of borstels voor uw schrobzuigautomaat? Of bent u toe aan een nieuwe accu? Exclusiva helpt u graag te vinden wat u zoekt. 

Waarom kiezen voor een schoonmaakmachine van Exclusiva?

Het schoonmaken van uw professionele omgeving kan veel tijd kosten en is vaak ook lichamelijk belastend. Tillen, draaien, bukken, kracht zetten; het werk kan vaak zwaar zijn. Afwisseling, en natuurlijk het gebruik van de juiste hulpmiddelen is daardoor een verstandig idee.

Schoonmaakmachines kunnen de schoonmaakklussen een stuk gemakkelijker maken, door het gebruik van slimme techniek en aandacht voor ergonomie. Bent u op zoek naar een kwalitatieve schoonmaakmachine? Exclusiva levert al meer dan 50 jaar professionele machines voor de professionele schoonmaak en onderhoud. Wát de taak ook is, er is altijd een machine die aansluit op uw schoonmaakbehoefte. Of u nu een kantoor, school, werkplaats, loods of bus reinigt.

Nieuws categorie├źn

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang alle updates in uw mailbox.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

Aanmelden voor de nieuwsbrief